mandag 23. mai 2011

Bryllupskort!

Fikk i dag bestilling på et bryllupskort av en kollega, det var litt av en utfordring skal jeg si dere. Det skulle være gotisk stil som tema i brylluppet med lilla og sort som farger. Så jeg håper de blir fornøyd :-)

Her ser dere utenpå kortet. Har stemplet på bazil med embossingpulver i eggehvit og arkene er ifra Maja design. Litt bling ifra Storyteller og blomstene er ifra butikken til Aase i Lierbyen.


Dette er den ene siden inni kortet som jeg har brukt vintage bilde fra HappyHobby. Jeg stanset ut to hjerter som jeg la på med blank embossing pad med sølv pulver. Ble litt kult synes jeg :-)
Pyntet opp med to sølvhjerter og blomstene er ifra Hobbyhimmelen og Kort og Godt. Det ble litt tøft synes jeg hi hi.......


Den siste siden i kortet har jeg gjemt igjen til at de kan skrive inn hilsen til det lykkelige paret. Håper de blir fornøyde :-) Ønsker de lykke til på veien.

Bryllupskort av Malin!

Her har Malin laget et bryllupskort . Jeg fikk en bestilling på et bryllupskort som temaet i bryllupet skulle være i gotisk til og da begynte hun med sin kreativitet. Og her kommer resultatet:o) Flinke jenta til mammaen sin :-)
Her har hun brukt Maja design ark og blomster fra Prima og hobbyhimmelen, med litt bling :-) Stempelet er ifra Kort og Godt :-)

Malin sine bidrag!

Malin og jeg har hatt noen dager på scrapperommet og da må jeg jo legge ut hennes bidrag også:-)
Her kommer først et konfirmasjonskort. 




Og her ser dere den ene siden inni, den andre siden inni kortet er litt hemmelig ennå hi hi :o)


søndag 22. mai 2011

Kreativ søndag!

I dag har jeg fått gjort ferdig kortet jeg begynte på fredag da jeg var på scrappekafe. Lærte en ny teknik med å brette av Karianne og det var gøy, så her kommer resultatet. Har brukt magnolia ark og ensfarget bazil. Blomstene er ifra hobbyhimmelen og noen fra butikken til Aase........husker ikke leverandør.......På stempelet har jeg brukt embossing blank og embossingpulver i sølv. Stemplene er ifra Storyteller.






Scrappetreff i Lier!



Fredagkveld har jeg vært på "Lier scrappekafe" det var en kjempefin og kreativ kveld. Laget da dette kortet som pappa skal få til bursdagen sin i juni. Dette er landscape scrapping som jeg fant ut var ganske enkelt og gøy. Et helt enkelt kort, men som jeg allikevel  syntes ble nokså fint. Føler man kan leve seg inn i bildet på en måte. Pappa er en som liker seg ute i naturen og gjerne i en båt så syntes jeg dette passet godt til han.



søndag 1. mai 2011

Å så fikk jeg laget et jentekort til konfirmant i dag. Her har jeg brukt nye ark i fra Magnolia.
Da ble det litt kreativitet i dag, et gutte konfermantkort.Godt å få koblet av litt i en hektisk hverdag med mye jobbing.