søndag 17. juni 2012

Magic Card!


Har nå prøvd meg på Magic Card som jeg har blitt så innspirert av Ane Lene, at jeg måtte prøve meg på et slikt et jeg også.
Dette er et bryllupskort som jeg trodde skulle være vanskelig å lage, men guuuud så enkelt hihihi.
Har brukt vanilla bazzil og mønsterark fra Maja Design, daisene er fra Spellbinders og swirlen er fra Magnolia. 
Perlebåndet er kjøpt hos Lykke Interiør, dette båndet kan du klippe opp og bare bruke en og en (som en halvperle).










Bestillingskort!

Bestillingskort tar jeg gjerne på meg og i det siste har det blitt mye kortlaging, det er ikke alt jeg legger ut i bloggen min. Men dette kortet her måtte jeg gjøre det med.

Det var min halvsøster som ringte meg og ville gjerne at jeg skulle lage et kort til hennes veninne som fyller 40 år. Det er jo greit svarte jeg før jeg visste at jeg nå skullejeg få en utfordring :-)

Jeg liker helst å lage vintagekort eller noe med sarte fargelegginger, men her skulle det være Harley Davidson som fokus. Hjernecellene fikk noe å jobbe med, men om jeg så skal si det selv ble det ikke så værst :-)

Tok en KennyK digistempel og fargela,svart og grå bazzil. Mønsterarket er ifra Karen Foster "Harley Davidson"serien og metalleffekten er embossed sheet metall, pluss klistermerker fra Karen Foster.


Inni kortet



Litt fargelegging!

Koser meg litt om dagen med fargelegging.
Har helt siden jeg utdannet meg som Interiør designer for 7 år siden,  bare brukt Promakere.Men etter jeg oppdaget Copic er det bare de tusjene som gjelder for meg. Jeg synes de er utrolig gode å fragelegge med.
Disse jemtene har jeg øvd meg på folder i skjolene!





Takk for at dere tar en titt i bloggen min, kosselig med tilbakemeldinger og jeg takker for alle tips :-)

onsdag 6. juni 2012